Over mij

Daagt u mij uit met uw project? 

 

Mijn naam is Olivier van Det en fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Al heel jong was ik al op pad met mijn camera.  Mijn vader was een gepassioneerd beroepsfotograaf en mijn grote leermeester. Van hem heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. In 2009 besloot ik zijn levenswerk voort te zetten met dezelfde passie, enthousiasme en professionaliteit.

 

De bouw en infra zijn mijn specialiteit. Ik vind het prachtig om de power van de machines en de charme van de sector in één beeld te vatten. Door mijn ervaring in deze sector weet ik als geen ander waar en wanneer de beste beelden te maken zijn. Mensen zijn daarbij heel belangrijk, zij maken het beeld compleet.

 

"De combinatie van project, machine en mens in één beeld  op zo'n manier vastleggen dat de cultuur van het bedrijf daarmee optimaal in beeld gebracht wordt, vind ik het mooiste van mijn vak."

 

Ik zorg ervoor dat de foto's die ik maak nét even anders zijn als die van andere fotografen. Hierdoor hebben mijn opdrachtgevers een voorsprong ten opzichte van hun concurrenten. Er gaat geen foto of video de deur uit zonder dat ik helemaal tevreden ben, kwaliteit staat bij mij heel hoog op mijn prioriteitenlijst. Iedere foto is daardoor een kunstwerk op zich! 

 

Fact & Figures:

 

Bouwjaar:          1981

Woonplaats:     Rotterdam

Werkgebied:     Nederland, België en Duitsland (andere landen in overleg)

Certificaten:      VCA, gekeurd voor werken in vervuilde grond, certificaat veilig werken langs de weg, DVP, GPI (Generieke Poort Instructies)

In memoriam: Willem van Det (1949 - 2015)


Bedrijfsgegevens

van Det Fotografie

Infra in Beeld

Slinge 650

3086 EX Rotterdam

+31(0)6-14475791

 info(at)vandetfotografie.nl

 

Bank: NL51RABO01618.27.535
Kvknr: 53520491 

 

VAT Id: NL001570982B52
Download
Algemene Voorwaarden
Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 376.5 KB