Portfolio

Van Det fotografie is gespecialiseerd in infra foto- en videografie en weet dit soort projecten als geen ander vast te leggen. Om uw bedrijf zo professioneel mogelijk vast te leggen, bevat ons totaalpakket meer dan alleen infra foto- en videografie. Wij kunnen ook voor u verzorgen:

 

  • Infra- en bouwfotografie: het vastleggen van al uw projecten maar ook foto's van producten en machines voor bijvoorbeeld catalogi, tijdschriften of magazines.  
  • Videografie: een promotievideo van een machine, een instructievideo, een timelapse van uw project of een after-movie van uw evenement of netwerkbijeenkomst. Korte, veelzeggende video's doen het goed op social media en kunnen niet ontbreken aan uw promotiemateriaal. 
  • Portret: professionele profielfoto's voor social media accounts, portretfoto's van de leden van het team voor op de website of voor publicatie in een tijdschrift of magazine, maar natuurlijk ook portretfoto's voor privégebruik. 
  • Evenementen: de officiële opening van uw bedrijf, een nieuw bedrijfspand, start van nieuwe projecten, speciale dagen voor klanten, testdagen voor machines, noem maar op. Speciale evenementen zijn het waard om professioneel vastgelegd te worden. De beste foto's trekken op social media de meeste aandacht en dat is belangrijk voor de positionering van uw bedrijf.