Evenementen

Wanneer u een evenement  organiseert, loont het om dit evenement op een professionele manier te laten vastleggen. Door het maken van foto's en een video kunt u op een aantrekkelijke manier een impressie geven hoe het evenement geweest is. Mensen die op uw evenement geweest zijn, kunnen op deze manier de dag opnieuw beleven. De mensen die er helaas niet bij konden zijn, kunnen zien wat ze gemist hebben. U kunt ze zo overtuigen dat ze het volgende evenement echt niet mogen missen!

 

Een zogenaamde aftermovie, al dan niet gecombineerd met foto's, kunt u plaatsen op uw eigen website en youtube kanaal. Deze deelt u vervolgens op social media. Wanneer u uw evenementen vastlegt en deelt, zullen de bezoekers van uw site keer op keer nieuwe items op uw site kunnen lezen. Dit zorgt ervoor dat uw site bezoekers terug blijven komen. Een korte video van bijvoorbeeld de officiële opening van uw bedrijf, een nieuw bedrijfspand, de start van nieuwe projecten, speciale dagen voor klanten of testdagen voor machines zijn een goede blikvanger en trekken de aandacht naar uw bedrijf. 

 

Niet alleen evenementen gerelateerd aan bouw en infra worden door ons vastgelegd. Ook concerten, feesten, sportevenementen en andere special events leggen wij voor u vast.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw evenement vast te leggen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op!