Bouw en infra fotografie

In de ruwe wereld van bouw en infra, met grote zware machines, is het zeker mogelijk om geweldige beelden vast te leggen. Beelden die naast de ruwheid van de sector ook de charme van het vak laten zien. Beelden die behalve het uiterlijk van de machine, ook de power ervan vastleggen. Zelfs de kwaliteit van het werk en de inzet van het personeel zijn via beelden vast te leggen. 

 

van Det fotografie heeft kennis van en ervaring met de activiteiten in de bouw en infra. Hierdoor leggen wij de essentie van uw projecten op een bijzondere manier vast, zonder hierbij de werkzaamheden te verstoren of de veiligheid uit het oog te verliezen. 

 

Naast foto's kunnen wij ook een video maken van uw project of uw machines waardoor u uw klanten een volledig beeld kan geven van uw werkzaamheden. Alles naadloos bij elkaar passend, opgemaakt in uw eigen huisstijl, inclusief intro en afsluiting zodat uw filmpje overal herkenbaar is en potentiële klanten contact met u op kunnen nemen. Kijk ook in ons video portfolio om een indruk te krijgen van ons werk. 

 

Benieuwd hoe wij uw project kunnen vastleggen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.