Videografie

Waar een foto meer zegt dan 1000 woorden, zegt een film meer dan 1000 foto's. Door een film te maken van een project of een product, kunnen bewegingen worden vastgelegd. Gecombineerd met een interview met uitleg over het project of het product kan er in korte tijd veel belangrijke informatie worden overgebracht. 

 

Ook een after-movie van uw evenement of netwerkbijeenkomst is een belangrijke toevoeging aan uw marketingmateriaal. Mensen die aanwezig waren, beleven het evenement opnieuw. Mensen die niet aanwezig waren, kunnen sfeer proeven zodat ze zeker weten dat ze het volgende evenement niet meer willen missen. Korte, veelzeggende video's doen het goed op social media en kunnen niet meer ontbreken aan uw promotiemateriaal.  

 

Naast een persoonlijke uitleg van de bediening van een machine, is het altijd prettig om terug te kunnen vallen op een gebruiksaanwijzing. Wat dacht u van een instructievideo in plaats van een berg papieren waar uw klant lang in moet zoeken? Gebruiksvriendelijk, snel en makkelijk terug te kijken.

 

Is uw project geschikt om vast te leggen middels een video? Vraag het ons!